Om eGastro.dk

Hvem er eGastro?

eGastro er historien om et venskab mellem en slagter og en fotograf. De to har sammen udlevet drømmen om at sælge fødevarer på nettet.

eGastro opstod i 2013, hvor virksomheden blev etableret af lemvigerne Peter Mortensen og Thomas Henriksen. De brænder begge for at skabe forbindelsen mellem lokale specialiteter af gode råvarer og de kvalitetsbevidste forbrugere.

Udgangspunktet er at gøre Slagter Mortensens unikke produkter tilgængelige i det ganske land. Slagter Mortensen blev i 2015 kåret til Danmarks bedste slagter og er garant for god kvalitet og smag. Og fra nabobutikken Ostehuset er der gode oste på menuen. Med Nordsøen som nabo er eGastro samtidig leveringsdygtig i dugfriske fisk, der nærmest spræller fra hav til hoveddør. Der er også andre kvalitetsprodukter på hylderne - alle nøje udvalgte og helst lokale.

eGastro er et madunivers, hvorfra der sendes kvalitet og madglæde direkte til døren til alle adresser i Danmark. Vi leverer tirsdag til fredag, så uanset hvor du bor i landet, kan du derfor få leveret friske varer fra hjertet af det vestjyske spisekammer.

Du bestiller på webshoppen og eGastro pakker varerne til dig i flamingokasser. Med i pakken er flasker med frossen postevand, som - selv på de varmeste sommerdage - holder temperaturen nede i kassen. Xpressen leverer flamingokasserne med fødevarer lige ved døren på den angivne adresse dagen efter afsendelsen fra Lemvig.

eGastroshop er et sandt Slaraffenland for den madglade og kvalitetsbevidste forbruger. Varerne er lige ved hånden og kræver ikke parkeringsplads. Butikken er åben hele døgnet, alle ugens dage.

Med dette koncept vandt eGastro i 2015 den prestigefyldte IVÆKST-pris i kategorien Årets Guldkantsiværksætter med bl.a. følgende begrundelse:

” eGastro er et fremragende eksempel på, at Udkantsdanmark og vækst sagtens kan gå hånd i hånd. Peter og Thomas har bragt et traditionelt fag ind i den digitale tidsalder”

eGastro er for din ganes skyld og kun et klik væk.

Peter og Thomas

Indehavere af eGastro

0T0A5137
Se eGastros aktuelle Smiley rapport
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramFødevarestyrelsen smiley kontrol
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 70 70 51 50
Copyright © 2013-2022 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig